close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
آشپزی
صفحه اصلی نقشه سایت خوراک
تبلیغات
تبلیغات شما
محصول پرفروش فروشگاه
Title
عنوان محصول
قیمت : ...
خرید پستی
توضیحات محصول
برای ویرایش این بلوک به قسمت تنظیمات بلوک های دلخواه > بلوک فروشگاه شماره 1 مراجعه کنید.
تبلیغات شما
تبلیغات شما
خانم های محترم خوب و با دقت به این تصویر نگاه کنید !قلاده‌‌های طلاپيامك مشهدياس ام اس عاشقانه پيام كوتاه عاشقانه پرورشگاه ببرهاکلیسای نامرئیمجسمه هایی بینظیر ساخته شده از چوبمدل های زیبای لباس مجلسی کوتاهعکس های جدید بازیگران زن
امکانات جدید وبلاگ upload

عضویت در وبلاگ

عضویت در خبر نامه وبلاگ

ارتباط آسان با مدیر وبلاگ

انجمن تخصصی آپلود رایگان

ارسال مطلب در انجمن 

موضوعات
  • upload
  • عکس
  • پیامک SMS
  • کلیپ موبایل
  • دانلود فیلم
  • موبایل
  • سرگرمی
  • ترفند ها
  • کتاب های الکترونیکی
  • برنامه نویسی کامپیوتر
  • آشپزی
    • فناوری
      • خانواده
        • پروفایل
          آپلود رایگان
          اپلود آپلود رايگان بارگذاري رايگان اپلود مجاني تمام فايل ها www.upload.rzb.ir www.upload.r98.ir
          آمار
          ● آمار مطالب کل مطالب : 920 کل نظرات : 145 ● آمار کاربران افراد آنلاین : 1 تعداد اعضا : 1303 ● آمار بازدید بازدید امروز : 287 بازدید دیروز : 90 بازدید کننده ارمزو : 40 بازدید کننده دیروز : 29 گوگل امروز : 0 گوگل دیروز : 0 بازدید هفته : 377 بازدید ماه : 5,743 بازدید سال : 31,060 بازدید کلی : 1,129,615 ● اطلاعات شما آی پی : 54.234.228.185 مروگر : سیستم عامل :
          آرشیو
          لینک های روزانه
          لینک های دوستان
        • آپلود رایگان
        • مد بیست
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • دانلود اهنگ جدید
        • بازی برای تفریح
        • دانلود کن حالشو ببر
        • بن دانلود
        • بیداری اندیشه
        • بن دانلود
        • فروشگاه آنلاین کارت شارژ
        • انجمن روبوکاپ تالش
        • زهرااحمدی(طنین)
        • فروش سرور ويسي كشي-كرك -ايدي مستر-كيلاگر-پسورد سندر وابزار هاي ياهو
        • مکانیک
        • بهترین سایت درآمد وتفریح
        • بهترین وبلاگ بسکتبالی
        • مرکز تخصصی آندروید داران
        • عکس
        • غذای سالم
        • آموزش پتینه و رنگ آمیزی به صورت آن لاین
        • بلاگ کورد (سردشت)
        • ساکان دانلود
        • آدرس عشق
        • چــاوشی گــرافی
        • طنز و دنیای خنده
        • .: ابــــــــزار وبــلــاگ :.
        • فلش کارت
        • ثبت وبلاگ و سایت شما در 150 موتور جستجو
        • هفته نامه و طنز نامه اینترنتی شکرستان
        • قالبسازان ایران
        • دل نوشته های تنهایی
        • مرکز تخصصی دانلود
        • بهترین مکان دانلود
        • به وبلاگ خودتون خوش آمدید!
        • وبلاگ بارسلونا
        • باشگاه مهندسان ایران
        • سرویس سایت ساز
        • ارتباط با مدیریت
          ارتباط با مدير

          Image
          قیمت
          خرید پستی

          برای ویرایش این بلوک به قسمت تنظیمات بلوک های دلخواه > بلوک فروشگاه شماره 2 مراجعه فرمایید.

          تبادل بنر

          آخرین ارسالی های انجمن

          خـواص اعجـاب انگیـز میـوه و خوراکـی

          جواد
          20:20
          بازدید : 280

           


          خداوند بزرگ هیچ چیز را بی دلیل خلق نکرده است. جدول زیر را به دقت مطالعه نمایید و از خواص اعجاز انگیز هریک از میوه ها و خوراکی ها مطلغ شوید.


          سیب

          ضد اسهال

          بهبود کارکرد ریه

          ممانعت از انسداد عروق

          مراقبت از مفاصل

          حفاظت از قلب

          زردآلو

          تقویت بینایی

          ممانعت از ابتلا به آلزایمر

          کنترل فشار خون

          کندکننده روند پیری

          ضد سرطان

          کنگر فرنگی

          تقویت قلب

          تثبیت قند خون

          کاهنده کلسترول

          مانع آسیب‌های کبدی

          هضم غذا

          آووکادو

          جلوگیری از سکته

          کنترل فشار خون

          کاهنده کلسترول

          نرم‌کننده پوست

          دشمن دیابت

          موز

          تقویت‌استخوان‌ها

          کنترل فشار خون

          درمان سرفه

          ضد اسهال

          تقویت قلب

          حبوبات

          کاهنده کلسترول

          ضد سرطان

          درمان همورویید

          تثبیت قند خون

          ضد یبوست

          چغندر

          تقویت استخوان‌ها

          محافظ قلب

          ضد سرطان

          کمک به کاهش وزن

          کنترل فشار خون

          زغال اخته

          تثبیت قند خون

          افزایش حافظه

          محافظ قلب

          ضد یبوست

          ضد سرطان

          کلم بروکلی

          ضد سرطان

          محافظ قلب

          تقویت بینایی

          کنترل فشار خون

          تقویت استخوان‌ها

          کلم

          کاهش وزن

          محافظ قلب

          ضد یبوست

          درمان همورویید

          ضد سرطان

          طالبی

          کاهنده کلسترول

          ضد سرطان

          کنترل فشار خون

          تقویت سیستم ایمنی

          تقویت بینایی

          هویج

          ضد یبوست

          ضد سرطان

          محافظ قلب

          کمک به کاهش وزن

          تقویت بینایی

          گل کلم

          تقویت استخوان‌ها

          درمان کوفتگی و کبودشدگی

          ضد سرطان سینه

          محافظت در برابر امراض قلبی

          جلوگیری از سرطان پروستات

          گیلاس

          درمان بی‌خوابی

          کندکننده روند پیری

          ضد سرطان

          محافظت در برابر آلزایمر

          محافظ قلب

          بلوط

          کاهنده کلسترول

          ضد سرطان

          محافظ قلب

          کنترل فشار خون

          کمک به کاهش وزن

          فلفل کوبیده

          درمان سینوزیت

          ضد سرطان

          تسکین گلودرد

          تقویت سیستم ایمنی

          کمک به هضم غذا

          انجیر

          کاهنده کلسترول

          ضد سرطان

          جلوگیری از سکته

          کنترل فشار خون

          کمک به کاهش وزن

          ماهی

          حفاظت از قلب

          ضد سرطان

          افزایش‌حافظه

          کمک به سیستم ایمنی

          محافظت از قلب

          تخم کتان

          محافظ قلب

          کمک به سلامت ذهن

          دشمن دیابت

          افزایش ایمنی بدن

          کمک به هضم غذا

          سیر

          ضد سرطان

          کشنده باکتری‌ها

          کنترل فشار خون

          ضد بیماری‌های قارچی

          کاهنده کلسترول

          گریپ فروت

          جلوگیری از سکته

          ضد سرطان پروستات

          کاهنده وزن

          کاهنده کلسترول

          جلوگیری از سکته قلبی

          انگور

          ضد سرطان

          افزاینده گردش خون

          دفع سنگ کلیه

          محافظ قلب

          تقویت بینایی

          چای سبز

          جلوگیری از سکته

          کمک به کاهش وزن

          کمک به هضم غذا

          ضد آلرژی

          التیام‌دهنده زخم‌ها

          لیمو ترش

          کنترل فشار خون

          نرم‌کننده پوست

          محافظ قلب

          جبران کمبود ویتامین C

          ضد سرطان

          انبه

          تنظیم غده تیرویید

          کمک به هضم غذا

          افزایش حافظه

          محافظ در برابر آلزایمر

          ضد سرطان

          قارچ

          کشنده باکتری‌ها

          ضد سرطان

          کاهنده کلسترول

          تقویت استخوان‌ها

          کنترل فشار خون

          جو دو سر

          دشمن دیابت

          جلوگیری از یبوست

          ضد سرطان

          نرم‌کننده پوست

          کاهنده کلسترول

          روغن زیتون

          ضد سرطان

          دشمن دیابت

          کمک به کاهش وزن

          نرم‌کننده پوست

          محافظ قلب



          آب‌ دوغ خیار

          جواد
          0:32
          بازدید : 329

           برترین ها: یكی از ابتكارهای بدیع آشپزی ایرانی است كه مانند ضدجوش برای رادیاتور ماشین عمل می‌كند. معمولا غذاهای سرد طرفدار ندارند، اما حساب آب‌دوغ‌خیار از دیگر خوراك‌ها جداست. آب‌دوغ‌خیار با اینكه غذایی سرد است، اما به واسطه مغز گردو و كشمش كه طبع گرم دارند در كنار ماست و نعناع سیستم بدن را تنظیم می‌كند.



          مواد لازم برای 4 تا  6 نفر:

          •   ماست چكیده: 200 گرم
          •   مغز گردو: 50 گرم، نیمكوب
          •   كشمش پلویی: 50 گرم، خیسانده
          •   نعناع ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
          •   خیار متوسط: 4 عدد،‌ساطوری
          •   نمك و فلفل: به میزان لازم


          روش تهیه:


          1 - ماست را با نصف پیمانه آب سرد به آرامی مخلوط كنید تا به صورت یكدست رقیق شود.

          2 - مواد را به ماست اضافه كرده و 2 پیمانه آب به آن اضافه كنید.

          نمك و فلفل آن را اندازه كرده و چند قالب یخ در آن بیندازید. این غذا را با نان لواش سرو كنید.

          نكات:

           1 - برای مجلسی‌تر شدن آب‌دوغ‌خیار می‌توانید یك پیمانه خامه به آن اضافه كنید.

          2 - در صورت تمایل می‌توانید نصف پیمانه پیاز یا پیازچه ساطوری به آن اضافه كنید.

          در 6 مرحله ماهی بد بو را خوش بو کنید!

          جواد
          0:31
          بازدید : 260

          برترین ها: افراد زیادی از ترس پیچیدن بوی بد ماهی در خانه سراغ پختن غذاهایی که در آنها از ماهی استفاده شده، نمی‌روند و اعضای خانواده را از مصرف گوشت سفید ماهی محروم می‌کنند. در حالی که راه‌حل‌های ساده‌ای برای از بین بردن بوی بد ماهی وجود دارد.


          1. اگر بعد از شستن و قطعه کردن ماهی بوی آن روی چاقو، تخته یا ظرف‌های شما باقی‌ماند، می‌توانید با کمک محلول خردل زرد و آب این بو را از روی ظرف‌ها پاک کنید.

          2. برای از بین رفتن بوی ماهی از سینک ظرفشويي کافی است يك استکان سرکه را درون يك لیوان آب بریزید و محلول را روی سینک اسپری کنید. سپس آن را با کمک سيم ظرفشويي خوب بشویید.

          3. طعم دار کردن ماهی با کمک سبزی‌های معطر و خوشبو یا استفاده از ادویه و پودرهای سوخاری معطر می‌تواند تاثیر زیادی در از بین رفتن بوی ماهی هنگام طبخ داشته باشد و گوشت آن را ترد و لطیف کند.

          4. در صورتی کــه کــف آشپزخانه‌تان سرامیک است و امکان تمیز کردن آن وجود دارد می‌توانید سرکه را درون افشانه ریخته و آن را در طول پوست کندن یا پختن ماهی در هوا اسپری کنید.

          5. یکی دیگر از روش‌های از بین بردن بوی ماهی در فضای آشپزخانه و خانه، استفاده از اسانس وانیل یا اکالیپتوس است. می‌توانید اسانس این گیاهان را روی یک دستمال اسپری کنید و آن را روی میز آشپزخانه یا پيشخوان قرار دهید.

          6. در صورتی که بوی ماهی در فضای خانه‌تان پیچیده بهتر است یک لیوان سرکه را روی میز آشپزخانه بگذارید تا بوی بد را به خود جذب کند.

          پرورش و تولید قارچ

          جواد
          13:34
          بازدید : 306

          قارچ خوراکی ماده غذایی سالم و سرشار از پروتئین، انواع ویتامین‌ها، املاح و آنتی‌اکسیدانت‌ها است که با دارا بودن طعم، بو و بافت مطبوع در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد.

          گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org






          جواد
          12:54
          بازدید : 187

          غذاهای هنرمندانه چینی

          طرز تهیه دسر لیمو

          جواد
          14:33
          بازدید : 285

          مواد لازم :

          شکر : یک پیمانه

          آب : یک پیمانه

          آب لیمو : یک پیمانه

          پوست رنده شده لیمو : یک عدد

          ماس کاپونی ( نوعی پنیر خامه ای که می توان در منزل تهیه کرد ) : یک قاشق

          طرز تهیه پنیرخامه ای کاپونی :

          پنیر خامه ای : یک بسته (۲۲۴ گرم)

          خامه : یک چهارم پیمانه

          کره نرم : 2 قاشق غذا خوری

          2 قاشق غذاخوری کره نرم را خوب مخلوط کنید و مورد استفاده قرار دهید. مواد اضافه را فریز کنید تا برای دفعات بعدی قابل استفاده باشد.

          طرز تهیه :

          یک ظرف متوسط را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

          شکر و آب را با هم به جوش بیاورید سپس به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا شکر کاملا ذوب شود.

          زیر ظرف را خاموش کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

          آب لیمو، پوست لیموی رنده شده و پنیر خامه ای را اضافه و خوب مخلوط کنید. در این مرحله، مخلوط به دست آمده را مزه کنید و در صورت نیاز، شکر بیشتری به آن بیفزایید.

          مواد به دست آمده را درون ظرفی که داخل فریزر قرار داده اید، بریزید و ظرف را دوباره داخل فریزر قرار دهید. هر یک ساعت ۳ دفعه ظرف را دربیاورید و هم بزنید تا یخ بشکند و به حالت نرم شده در بیاید. در صورت نیاز می توانید به جای ۳ بار، دفعات بیشتری این کار را تکرار کنید.

          منبع : سيمرغ

          ۱۰ اشتباه رایج آشپزی

          جواد
          14:41
          بازدید : 325

          ۱۰ اشتباه رایج آشپزی  و اجتناب از آن

          کوفته لوبیا سفید

          جواد
          14:8
          بازدید : 309


          مواد لازم :

          لوبیا سفید ( خیس شده ) : يك و نيم پیمانه

          كدو سبز ( رنده شده ) : 2 عدد

          هویج ( رنده شده ) : 2 عدد

          سیب زمینی ( پخته و له شده ) : 4 عدد

          ذرت ( پخته شده ) : يك پیمانه

          كنجد ( بو داده ) : يك قاشق غذاخوری

          جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

          آب لیمو ترش : يك قاشق غذاخوری

          پودر جوز هندی : يك قاشق چایخوری

          پودر فلفل سیاه : یك دوم قاشق چایخوری

          نمك : 2 قاشق چایخوری

          روغن برای سرخ كردن : به میزان لازم

          پودر نان: 3 پیمانه

          پنیر سفید ( رنده شده ) : به میزان لازم

          مواد لازم برای تهیه خمیر :

          آرد سفید: يك و نيم پیمانه

          نمك : 2 قاشق چایخوری

          آب: 2 پیمانه

          طرز تهیه :

          لوبیا سفید را از شب قبل خیس می كنیم. بعد با كمی آب آن را می پزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در می آوریم. بعد در یك كاسه بزرگ تمام مواد شامل كدو سبز و هویج رنده شده، سیب زمینی له شده، كنجد، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر جوزهندی، پنیر سفید رنده شده، ذرت پخته شده، آب لیمو ترش و نمك را خوب با هم تركیب می كنیم و از این تركیب حدود 10 الی 12 عدد كوفته درست می كنیم.

          بعد آرد و نمك را با هم مخلوط كرده و سپس با آب سرد تركیب می كنیم تا مايع مناسبی كه كمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. كوفته ها را در مایه ذكر شده فرو می كنیم و سپس در پودر نان می غلتانیم. اكنون روغن را در ظرف كوچك و مناسبی داغ كرده و با احتیاط كوفته ها را در روغن فراوان سرخ می كنیم تا رنگ آنها طلایی شود. بعد در ظرفی مناسب می چینیم. همچنین می توانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین كرده و به صورت گرم سرو كنیم. این كوفته ها را می توانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف كنیم.

          طرز تهیه سوپ سفید

          جواد
          21:11
          بازدید : 353

          سوپ سفید-برای ۶ نفر

          این خوراک برای ناهار پیشنهاد میشود.

          مواد لازم :

          ۱- آب گوشت

          ۵ پیمانه

          ۲- سس سفید غلیظ

          ۲ پیمانه

          ۳- هویج رنده شده

          ۲ تا ۳ پیمانه

          ۴- کرفس یا جعفری خرد کرده

          ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

          ۵- نمک و فلفل

          به مقدار کافی

          طرز تهیه:

          سس سفید و ابگوشت را مخلوط میکنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در ان میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و سبزیها که پخته شد کمی نمک و فلفل میزنیم سوپ را در سوپخوری میریزیم و کمی جعفری خرد شده روی ان میپاشیم.

          ۹ چیزی که باید در مورد نمک بدانید

          جواد
          18:13
          بازدید : 418

           نمک، یکی از منابع اصلی سدیم. تخمین زده می شود که هر فرد، روزانه نزدیک به ۳۵۰۰ میلی گرم سدیم مصرف می کند. البته گفته می شود اگر شما در معرض بیماری های قبلی و فشار خون هستید، بهتر است این میزان را به ۱۵۰۰ تا ۲۳۰۰ میلی گرم در روز کاهش دهید. اما برای این کار، قدم نخست، افزایش آگاهی ها و فراموش کردن برخی تصورات غلط در خصوص نمک است.

          پس برای دانستن بیشتر در خصوص نمک و سلامتی خود، این مطلب را از دست ندهید.

          بدن به نمک کمتری نسبت به آنچه تصور می کنید نیازمند است

          اشترودل گوشت

          جواد
          21:7
          بازدید : 434

          * ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.

          * روغن مایع و تخم مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.

          * آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

          * روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید.

           

          طرز تهیه کباب کوبیده به صورت حرفه ایی

          جواد
          0:30
          بازدید : 461

          مواد لازم برای ۶ نفر:

          - گوشت چرخ کرده:یک کیلوگرم گوشت گوسفندی و یا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی ( به نسبت ۵۰%)

          پیاز: ۳۰۰ گرم یا یک عدد پیاز بزرگ برای هر کیلو گوشت

          زعفران ساییده شده: یک قاشق چای خوری

          نمک و فلفل؛ به مقدار کافی

          ۷ ماده غذایی مفید برای مقابله با خستگی

          جواد
          0:4
          بازدید : 361

          اگر بعد از یک پیاده روی ساده و انجام کارهای روزمره احساس خستگی زیادی می کنید و یا بدون داشتن چرت بعد از ظهر نمی توانید روز را به آخر برسانید این امکان وجود دارد که از مشکل خستگی رنج می برید.

          دلایل زیادی برای احساس خستگی وجود دارد: استرس، داروها، فشارهای کاری، اختلالات خواب یا بیماری. اگر تصور می کنید که این احساس خستگی دائمی، مزمن و بیش از حد است به پزشک مراجعه کنید. اما در بیشتر موارد این خستگی مربوط به تغذیه ی نامناسب است. بیشتر عادت های غذایی رایج انرژی افراد را از بین می برند. خوشبختانه به راحتی می توان این مشکلات را رفع و سرزندگی و نشاط را بازیافت.

          بهترين تقويت‌كننده‌ها براي كودك دلبندتان

          جواد
          23:15
          بازدید : 330



          با اين‌ها كامل شويد

          خواص فلفل و غذاهای تند

          جواد
          23:9
          بازدید : 346

          تبیان: مواد غذایی تند فواید بسیاری برای بدن دارند و کاهش وزن، تنها نمونه‌ای از این خواص است.

          در این بخش به بررسی برخی از خواص مواد غذایی تند برای بدن می‌پردازیم که شاید تا به حال از آن‌ها اطلاعی نداشته‌اید.



          جواد
          23:2
          بازدید : 183

          مواد لازم :

          • سینه مرغ
          • نان باگت سبوس دار
          • پیازچه و پیاز قرمز
          • کاهو، جعفری
          • گوجه فرنگی
          • روغن زیتون
          روش تهیه

          1 - وقتی به قیافه ساندویچ نگاه می کنید چاره ای جز درست کردنش نیست، بنابراین به سراغ قصابی محل رفته و از او به اندازه هر نفر 100 گرم گوشت سینه می‌خرید. (این مرحله به شدت کلیدی است، چون اگر سینه مرغی نباشد، مرحله بعدی ای وجود ندارد)

          2 - در خانه سینه مرغ را با سیر، روغن زیتون و کاری مزه‌دار کنید.

          3 - سینه مرغ روی تابه گریل کاملا کبابی شود. حالا به سینه مرغ کبابی برش‌های 2 سانتی بدهید.

          4 - پیاز جعفری، کاهو و گوجه را بچینید و مرغ را در آخر روی سبزیجات قرار دهید و سپس کاملا سس را روی مرغ بریزید.

          5 - ریختن سس ساندویچ روی پیراهن جزو دستورات غذایی نیست، اما اتفاق می افتد. دستمال کاغذی دم دستتان باشد!



          مواد لازم برای سس :
          • تخم گشنیز
          • زنجبیل تازه
          • لیمو ترش
          • سویا سس
          • ماست و نمک و فلفل
          روش تهیه سس:

          تخم گشنیز را با زنجبیل رنده شده میکس کنید. ماست را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود. در مرحله بعد با دقت کامل کمی سویاسس و لیموترش را اضافه کنید و روغن زیتون را همراه با هم زدن مداوم اضافه کنید.



          فوت آشپزي

          برای اطمینان از گریل شدن سینه مرغ، نوک چنگال را داخل سینه مرغ فشار دهید. هرچه از محل برش آب کمتری بیرون بیاید، مرغ کبابی تر شده است.

          قارچ استروگانف

          جواد
          23:0
          بازدید : 336

          مواد لازم براي چهار نفر:

          • روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري
          • قارچ ورقه ورقه: 400 گرم
          • پيازچه ورقه ورقه: 4/3 عدد
          • سير رنده شده: 1 حبه
          • سرکه سفيد يا آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
          • خامه سفت: 200 ميلي ليتر
          • آويشن:1 قاشق چايخوري
          • جعفري ساطوري: 1 قاشق غذاخوري
          • نمک و فلفل: به ميزان لازم

          روش تهيه

          1 - روغن را در يک تابه روي شعله زياد داغ کرده و قارچ را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس پيازچه و سير را اضافه کرده و تفت دادن را يک دقيقه ديگر ادامه دهيد.

          2 - سرکه يا آبليمو را به همراه خامه اضافه کرده و شعله را کم کنيد. پس از حدود 3 دقيقه يا زماني که خامه به آرامي شروع به ريز جوش کرد، آويشن و جعفري را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را به آن اضافه کنيد. غذا را در ظرف کشيده و با برنج، نان و يا پاستا سرو کنيد.

          توصیه های ویژه

          1 - اين غذا کاملاً گياهي است و در صورت تمايل مي‌توانيد از خامه گياهي نيز که در دسترس است، استفاده کنيد.

          2 - مي‌توانيد از مخلوط قارچ دکمه‌اي و صدفي براي زيباتر شدن غذا استفاده کنيد.

          3 - استفاده از سرکه و آبليمو تفاوتي ندارد، فقط آبليمو غذا را کمي ترش‌تر مي‌کند. در صورت تمايل مي‌توانيد چاشني ترش را حذف کنيد.

          4 - پودر فلفل سياه، رنگ غذا را تيره مي‌کند اگر از فلفل سياه استفاده مي‌کنيد بهتر است نيم‌كوب باشد.

          توصیه سر آشپز

          اگر خيلي اهل غذاي گياهي نيستيد براي هر نفر دو عدد فيله مرغ و نمك و فلفل سياه زده و اول از همه در روغن سرخ كنيد. ولي بدون مرغ هم تاب مقاومت در برابر اين غذا را نداريد.

          خواص پرتقــــــال

          جواد
          9:19
          بازدید : 266


          پرتقال یكی از قدیمی‌ترین میوه‌هائی است كه بشر از آن استفاده می‌كرده است و در حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح كنفوسیوس از آن نام برده است‌. در حال حاضر بیشتر از ۲۰۰ نوع پرتقال در آمریكا كشت می‌شود و آمریكا نصف كل محصول پرتقال دنیا را تولید می‌كند. پرتقال اولیه، كوچك، تلخ و پر از هسته بوده است كه در اثر تربیت مهندسی ژنتیكی و همچنین انتخاب نوع بهتر و كود كافی درشت تر و شیرین تر شده است. پرتقال ابتدا از چین به هندوستان برده شده و سپس از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافت.

          انواع مختلف شیر

          جواد
          9:18
          بازدید : 357

           گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

          شیر یک نوشیدنی سرشار از کلسیم است و به انواع مختلف تولید می‌شود که در این بخش از مجله پزشکی به شرح آن‌ها می پردازیم:

          فایـده های اعجـاب انگیـز سرکـه سیـب

          جواد
          18:28
          بازدید : 394

          حتما باید شنیده باشید که میگن خوردن یک سیب در روز شما رو از مراجعه به دکتر بی نیاز می کنه! حالا سرکه اش هم سرشار از خاصیت هست و معجزات زیادی داره! سرکه سیب حاوی مواد معدنی زیادی هست و علاوه بر خواصی که کلا سرکه بر روی دستگاه های تصفیه کننده خون داره٬ سرکه ی سیب خواص بیشتری هم داره و نه تنها یک اسید استیک سالم و ملایم هست و بر روی کبد و کیسه صفرا اثر فعال کننده داره، بلکه به مقدار قابل توجهی دارای پتاسیم٬ فسفر٬ کلرور منیزیم٬ کلرورسدیم٬ گوگرد٬ ویتامین های گروه B و ویتامین D هست که این مواد موجود در سرکه سیب باعث طراوت و نشاط سلول های بدن می شود و می تونه دستگاه گوارش را فعال کنه و اثر فوق العاده خوبی هم بر روی هضم مواد چربی گوشتی و پروتئین دارد. در اینجا اشاره ای داریم به فواید کاربردی، تغذیه ای و بهداشتی سرکه سیب که امیدواریم شما دوستان عزیزم در پرشین استار به این محلول مفید بیشتر از قبل توجه داشته باشید :

          چه بخـوریم ؟

          جواد
          0:22
          بازدید : 319

          اگر حسابی اعصاب‌تان به هم ریخته، موز بخورید

          زمانی كه دیدید دكمه‌های لباس‌تان درست بسته نمی‌شوند، بروید سراغ موز. تحقیقات نشان داده یك موز متوسط 105 كالری و فقط 14 گرم قند دارد. همین مقدار شما را سیر كرده و قند خون را به شكل ملایمی بالا می‌برد. در ضمن همین موز 30 درصد ویتامین B6 مورد نیاز روزانه را تامین می‌كند. این ویتامین باعث می‌شود مقدار سروتونین تولید شده مغز اندكی افزایش یافته و توان مقابله با شرایط دشوار و اضطراب‌ها را در شما افزایش می‌دهد.

          اگر می‌خواهید کلیه تان سنگ نسازد، زرد‌آلود بخورید
          .............................

          ..........................................................

          خواص گردو

          جواد
          0:23
          بازدید : 386

          گردو، بهترین داروی ضد استرس

          سلامت نیوز: اگر از آن دسته افرادی هستید که استرس بر بیولوژیک بدنتان تاثیر می گذارد گردو را به رژیم غذایی تان اضافه کنید.

          غذاهای حاوی کلسترول

          جواد
          0:19
          بازدید : 271

          سلامت نیوز: دکتر داوود کاظمی صالح، دارای رتبه ممتاز بورد تخصصی قلب و عروق می گوید: در مقدار مصرفی روزانه کلسترول متخصصان قلب توصیه می کنند که باید میزان دریافتی روزانه کلسترول کمتر از دویست میلی گرم باشد.

          گیاهان حاوی کلسترول نیستند بنابراین تمامی کلسترول های رژیم غذایی از محصولات و فرآورده های حیوانی نشات می گیرند.

          کاظمی صالح عنوان کرد: جگر سیاه، دل، قلوه و مغز دارای حاوی مقادیر زیادی کلسترول هستند و همچنین هر زده تخم مرغ حاوی ۲۱۳ میلی گرم کلسترول است.

          گل کلم

          جواد
          0:13
          بازدید : 362

          فواید گل کلم

          سلامت نیوز: گل کلم، حاوی مقادیر فراوانی از آنتی‌اکسیدان‌ها بوده که می‌توانند از ابتلا به انواع سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی و سکته مغزی پیشگیری کنند. گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در بیشتر کشورها کشت می‌شود. گل کلم را می‌توان خام، پخته یا به صورت ترشی مصرف کرد هر چند که ارزش غذایی گل کلم خام بیشتر است.

          اسنک قارچ و سیب زمینی

          جواد
          18:7
          بازدید : 343

          مواد لازم برای تهیه ی اسنک قارچ و سیب زمینی:

          نان تست – هشت عدد

          پنیر پیتزا ورقه‌ای – چهار ورق

          سیب‌ زمینی – خردشده یک عدد

          نمک، فلفل و آویشن – به میزان لازم

          قارچ خردشده – یک پیمانه

          طرز تهیه ی اسنک قارچ و سیب زمینی:

          ابتدا سیب‌زمینی‌ها را سرخ کرده، سپس قارچ‌ها را به آن افزوده و تفت دهید. نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. از مواد به اندازه یک قاشق روی نان تست بگذارید، پنیر پیتزا را روی آن قرار دهید و نان تست دیگری را روی آن بگذارید سپس اسنک‌ها را در ساندویچ‌ساز به مدت سه دقیقه قرار دهید.

          هویج از سرطان جلوگیری می کند!

          جواد
          17:53
          بازدید : 311

          هویج از سرطان جلوگیری می کند

          ایسنا: یک فوق تخصص تغذیه می گوید: بتاکاروتن موجود در هویج در پیشگیری از سرطان نقش مهمی ایفا می‌کند.

          دکتر کیومرث دانشور اظهار داشت: هویج منبع غنی بتاکاروتن است و این ماده که مسئول رنگ نارنجی هویج است پیش ساز ویتامین A است. این بدان معناست که بتاکاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود و ویتامین A نیز برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول‌ها و تولیدمثل حائز اهمیت است.

          وی گفت: از سوی دیگر بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان است و دریافت زیاد آن در پیشگیری از طیفی از سرطانها نقش دارد، لذا نتیجه می‌گیریم هویج از جمله سبزیجات بسیار مفید است که از بروز سرطان‌ها جلوگیری می‌کند.

          دکتر دانشور در خاتمه اظهار داشت: البته با تمام خواص زیادی که هویج دارد در مصرف آن نباید زیاده‌روی کرد، زیرا بر تغییر رنگ پوست و چشم تاثیر دارد که البته این تغییر خطری به همراه ندارد، زیرا با عدم مصرف هویج رنگ طبیعی پوست و چشم باز می‌گردد.

          املت گل کلم

          جواد
          16:26
          بازدید : 394

          طرز تهیه ی املت گل کلم

          مواد لازم برای تهیه ی املت گل کلم:

          گل کلم – یک عدد

          تخم مرغ – چهار عدد

          آرد – یک قاشق مرباخوری

          پیاز – یک عدد

          فلفل، نمک و زردچوبه – به میزان لازم

          جعفری خرد شده – یک قاشق غذاخوری

          طرز تهیه ی املت گل کلم:

          گل های کوچک کلم را کنده و آنها را بشویید و برای مدت پنج دقیقه در آب بپزید؛ سپس تخم مرغ و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را مخلوط کرده و خوب هم بزنید، با گل کلم مخلوط مرده و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید (اگر با کره سرخ کنید بسیار خوش طعم تر خواهد شد.) سپس در ظرف ریخته و جعفری های خرد شده را روی آن ریخته و سرو می کنیم.

          دونات

          جواد
          15:56
          بازدید : 358

          طرز تهیه ی دونات

          مواد لازم برای تهیه ی دونات:

          خواص خوراکی ها

          جواد
          18:45
          بازدید : 370

          غذاهایی که شما را لاغر می کنندزیبا شو: برای وزن کم کردن و سوزاندن وزن اضافی ۲ راه بیشتر وجود ندارد؛ سوزاندن کالری بیشتر یا کمتر خوردن. هیچ‌کس هم خوشش نمی‌آید که به او بگویند کمتر بخور! خوشبختانه کنترل وزن فرمول‌هایی دارد که با کمک آن‌ها کار ساده‌تر می‌شود. حجم غذای موجود در دهان، شکم و دستگاه گوارش پیام‌هایی به مغز ارسال می‌کند. غذاهایی هستند که این پیام‌ها را تحت‌ تاثیر قرار داده و به ما کمک می‌کند تا کمتر غذا بخوریم یا کالری بیشتری بسوزانیم اما چربی سوزی درازمدت نیاز به چیزی فراتر از چند روز رعایت و مراعات دارد.

          در این‌جا چند غذا به شما معرفی می‌کنیم که نیمی از مشکلات شما را حل می‌کند. اما برای حل نصفه دیگر باید زحمت بکشید و کمی ورزش کنید:

          گوشت برای چربی سوزی

          گوشت کباب شده را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. محققان دریافته‌اند نوعی از اسید چرب به نام CLA که به‌طور طبیعی در گوشت گاو، گوسفند و لبنیات یافت می‌شود عاملی برای دفع چربی است. نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد، افرادی که به‌مدت ۶ ماه این اسید چرب را در غذای خود دریافت کردند، ۴ درصد کاهش در توده چربی داشته‌اند که این کاهش عمدتا در ناحیه پاها بوده است بنابراین کباب را دریابید!

          نخود برای سیری

          نخود و نخود فرنگی غنی از فیبرهای قابل جذب هستند که شما را سیر نگه می‌دارند. البته ممکن است مقداری مزاج شما را هم به‌هم بریزند. مطالعه‌ای که توسط دانشمندان اسپانیایی روی ۲۰۰ بیمار که اضافه وزن داشتند انجام گرفته نشان داد وقتی این افراد به‌ مدت ۴ ماه از یک رژیم غذایی با درصد فیبر بالا (متکی بر نخود) پیروی کردند ۵ کیلو وزن از دست دادند. این مقدار وزن فقط به واسطه خوردن نخود واقعا چشمگیر است.

          فلفل برای رفع گرسنگی

          شاید سوزاندن زبان با یک سس تند و آتشین کاری ظالمانه و بی‌رحمانه به‌نظر برسد ولی این کار مبنای علمی کاملا قدرتمندی دارد. نتیجه مطالعه‌ای در ژورنال تغذیه بالینی نشان داده، چند داوطلب شجاع دانمارکی بعد از خوردن مقداری کاپسائیسین(ماده موثر فلفل) تمایل زیادی به خوردن غذا نداشته‌اند.

          تخم‌ مرغ برای سیری

          پیراشکی و نان شیرینی را بی‌خیال شوید و سراغ تخم‌مرغ بروید. نتایج مطالعه‌ای در ژورنال تحقیقات تغذیه این نکته را بر مبنای مقایسه خوردن صبحانه‌های مختلف نشان داده است. نان و کیک‌های شیرین جدا از محتوای چربی خود، باعث بالا رفتن سطح قند خون شده و در نتیجه فرد را وادار می‌کنند تا بیشتر بخورد. در عوض خوردن تخم‌مرغ به‌ دلیل کمیت و کیفیت بالای پروتئین خود دریافت کالری روزانه را کاهش داده و به‌مدت طولانی‌تری شما را سیر نگه می‌دارد.

          اسفناج برای لاغری

          اسفناج جدا از اینکه منبع غنی آهن به شمار می‌آید حجم بسیار زیادی هم فیبر دارد. فیبر موجود در اسفناج ۲ برابر اغلب سبزی‌ها به بدن کمک می‌کند تا چربی‌ها را به شکل موثرتری متابولیزه کند. تحقیقات نشان داده، افزودن اسفناج به برنامه غذایی روزمره تا ۷‌ درصد کالری دریافتی را کاهش می‌دهد چون عبور غذا از دستگاه گوارش را کندتر می‌کند.

          پاستا برای حفظ وزن

          یکی از بدترین عوارض وزن کم کردن کاهش حجم عضلات است؛ خوشبختانه مطالعه‌ای که در ژورنال دیابت، چاقی و متابولیسم به چاپ رسیده نشان می دهد، غذاهایی با مقدار نشاسته پایین (آن‌هایی که قند خون را بلافاصله بالا نمی‌برند) با حفظ توده عضلانی به کاهش وزن کمک می‌کنند. بنابراین خوردن پاستا، سیب‌زمینی آب‌پز یا تنوری، نان جو و نان‌های سبوس‌دار عضلات شما را حفظ می‌کند.

          پروبیوتیک برای تعادل

          دانشمندان آلمانی دریافته‌اند، افراد چاق در دستگاه گوارش خود با مشکل ‌تعادل‌نداشتن میان باکتری‌ها روبه‌رو هستند که باعث دریافت کالری بیشتری در بدن آنها می‌شود اما در افراد لاغر باکتری‌ها کالری بیشتری مصرف کرده و کالری دریافتی فرد را کاهش می‌دهند بنابراین خوردن روزانه محصولات پروبیوتیک به‌ویژه ماست تعادل باکتریایی دستگاه گوارش را برقرار خواهد کرد.

          چند توصیه غذایی برای کاهش وزن

          * به‌ جای پنیر معمولی از پنیر تهیه شده از شیر بز استفاده کنید چون کالری آن از پنیر شیر گاو ۴ درصد پایین‌ تر است.

          * هفته‌ای یک‌ بار لوبیا قرمز تند همراه با گوشت چرخ کرده بخورید. آنزیمی در لوبیا قرمز وجود دارد که به‌جای قند چربی‌های ذخیره شده را برای انرژی مورد استفاده قرار می‌دهد. در عین حال گوشت قرمز چرخ کرده هم متابولیسم شما را افزایش می‌دهد.

          * چربی‌های خوب بخورید تا بیشتر چربی بسوزانید. تخم مرغ، گردو، روغن‌های گیاهی و گوشت تیره رنگ مرغ همه برای دستیابی به این هدف مناسب هستند و در عین حال خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را هم کاهش می‌دهند.

          * بعد از غذا، پنیر فرانسوی بخورید تا چربی بسوزانید. در این پنیر کلسیم و تریپتوفان وجود دارد که جدا از سوزاندن چربی به خواب راحت هم کمک می‌کند.

          * سالادی حاوی لوبیای قرمز، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز و ذرت شیرین همراه با سس خانگی روغن زیتون و لیموترش به کاهش وزن کمک می‌کند. ترکیبی از فیبر، باعث کم کردن گرسنگی و مواد شیمیایی چربی سوز باعث کاهش وزن می‌شوند.

          * اگر هر روز همراه ناهار کلم قرمز بخورید چند کیلو وزن کم خواهید کرد. کلم با افزایش تولید برخی میانجی‌ها باعث سوختن چربی و کاهش میل به غذا می‌شود.

          * آووکادو بخورید. با این کار اسید اولئیک به بدن می‌رسد که به کاهش وزن و کم کردن میل به غذا کمک می‌کند.

          *وقتی آبمیوه می‌گیرید داخلش قطعات میوه بیندازید. با این کار فیبر بیشتری به بدن رسیده و ‌مدت بیشتری احساس سیری می‌کنید.

          *هر روز داخل ماست دارچین بریزید تا چربی بسوزانید. دارچین یک ماده بی‌نظیر در افزایش متابولیسم است. خوردن روزانه نصف قاشق چای خوری دارچین کافی است تا در عرض یک ماه یک کیلو وزن کم کنید.

          برگر عدس

          جواد
          18:39
          بازدید : 368

          مواد لازم برای تهیه ی برگر عدس:

          عدس – ۲۵۰گرم

          ساقه پیازچه – ۵گرم خرد شده

          پودر نان – ۵۰گرم

          تخم مرغ – ۱عدد

          فلفل قرمز – یک چهارم قاشق چای خوری

          نمک و فلفل – به مقدار لازم

          روغن برای سرخ کردن – به مقدار لازم

          طرز تهیه ی برگر عدس:

          عدس ها را به مدت ۲ساعت در آب بگذارید تا نرم تر شوند. سپس آنها را بپزید، وقتی عدس ها پخته شدند داخل مخلوط کن بریزید و مابقی مواد یعنی تخم مرغ، پودر نان، ساقه پیازچه، نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

          خمیر به دست آمده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل برگر فرم دهید. در تابه ای روغن بریزید و وقتی روغن خوب داغ شد، برگر ها را داخل آن قرار دهید و سرخ کنید.

          خورش کدو حلوایی

          جواد
          18:33
          بازدید : 427

          مواد لازم برای تهیه ی خورش کدو حلوایی:

          کدو حلوایی – ۴ عدد بزرگ

          پیاز – ۲ عدد متوسط

          سس گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذاخوری

          روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری

          هویچ – ۲ عدد متوسط

          آبلیمو – ۱ قاشق غذاخوری

          نمک و فلفل، زردچوبه – به مقدار لازم

          طرز تهیه ی خورش کدو حلوایی:

          ابتدا پیازها را خرد کرده و با روغن زیتون کمی سرخ می کنیم. کدوها را پوست می کنیم و قطعه قطعه می کنیم و می شوئیم. سپس کدوها را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و هم می زنیم تا کمی طلایی شود. زردچوبه و نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. هویچ را خرد کرده و به مخلوط اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. سپس ۲ لیوان آب و یک قاشق آبلیمو را به آن اضافه کرده و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. خورش در آخر نباید بیشتر از نصف لیوان آب داشته باشد. در صورتیکه آب خورش تمام شود و کدو یا هویج نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم تا بپزد. می توانیم به این خورش کمی سماق نرم شده هم اضافه کنیم. در صورتیکه نخواهید از روغن استفاده کنید می توانید پیازها را با آب بپزید. همچنین می توانیم به خورش شوید خرد شده نیز اضافه کنیم. این خورش را با برنج نیز می توان سرو کرد.

          آموزش پخت شیرین پلو

          جواد
          19:12
          بازدید : 333

          مواد لازم

          مرغ ۱ کیلوگرم یا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند ۸۰۰ گرم

          پیاز متوسط ۲ عدد

          برنج ۷۵۰ گرم

          کره ۱۰۰ گرم

          خلال بادام ۱ پیمانه

          خلال پسته ۱ پیمانه

          خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک ۴/۳ پیمانه

          زعفران ۱ قاشق چایخوری

          شکر ۱٫۵ پیمانه

          آب ۲ پیمانه

          نمک و روغن به میزان لازم

          www.rozblog.com | آموزش پخت شیرین پلو

          شیرین پلو

          طرز تهیه

          ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت ۶ ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد یا صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.

          دو پیمانه آب و شکر را مخلوط کرده و کمی بجوشانید سپس خلال پوست پرتقال و نارنج که قبلا تلخی آن را گرفته اید به شربت حاصل اضافه نمایید و مدتی صبر کنید تا چند جوش بزند و طعم شیرین شربت به خلال ها نفوذ کند.

          ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را برداشته و بگذارید تا خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشید و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بریزید.

          برنج را در آب به مدت دو ساعت خیس نمایید.

          پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه نموده و کمی دو طرف آن را سرخ می کنیم.نمک،فلفل و ۵۰ گرم کره به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تازمانی که نصف لیوان آب باقی بماند مرغ بپزد و بعد از آن استخوان های مرغ را جدا نمایید.به جای مرغ می توان از گوشت پخته شده بره استفاده نمود.

          برنج خیس شده را طبخ کرده و سپس مانند پلوی ساده آبکش کرده، روغن در کف دیگ ریخته و ته دیگ را با چند کفگیر برنج بوشانید.سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید و با کفگیر سوراخدار خلال ها را از شربت بگیرید و روی مرغ ها یا گوشت بپاشید.

          باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و ۵۰ گرم کره را آب کرده به همراه آب مرغ باقیمانده و زعفران روی آن بدهید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.

          بعد از پخت شیرین پلو آن را در دیس کشیده و روی آن را با یک لایه برنج زعفرانی بپوشانید و با باقیمانده خلال ها دیس شیرین پلو را تزئین نمایید. در صورت لزوم می توانیدکمی هم دارچین روی آن بپاشید و یا از زرشک هم برای تزئین استفاده نمایید.

          کمی از خواص مرزه بدانید

          جواد
          19:2
          بازدید : 403



          http://www.apam.ir/wp-content/uploads/2012/01/Savory_Winter02-300x225.jpg

          گیاه مرزه هضم کننده غذا بوده و برای رفع نفخ معده مفید است. مرزه از خانواده نعناع و دارای طبیعت گرم و خشک است همچنین از مرزه اسانس تهیه می شود که برای رفع نرمی استخوان مفید است.

          مرزه، گیاهی مدر و ضدعفونی کننده است همچنین به تقویت قوای جنسی و رفع اسهال حاد کمک می کند، مرزه هضم کننده غذا و برطرف کننده دردهای عضلانی و روماتیسمی است.

          بخور اسانس گیاه مرزه برای رفع ناراحتی ها و دردهای عضلانی مفید است و می توان گیاه مرزه را خام یا در تهیه غذاها مصرف کرد.

          مرزه دارای طبیعتی گرم و خشک، ضدبلغم و سوداست و خواص آن شبیه به پونه کوهی و آویشن بوده همچنین بذر مرزه از برگ آن قوی تر است.

          گیاه مرزه ضداسهال، ضددرد، ضدنفخ، تصفیه کننده خون، خلط آور و ضدسرفه است و از خواص گوارشی مرزه می توان به رفع سوءهاضمه، رفع ترش کردن معده، رفع دل پیچه، تقویت روده و کبد و ضد نفخ معده اشاره کرد همچنین خواص دهانی آن، تقویت و استحکام لثه و رفع درد دندان است.

          املت مکزیکی

          جواد
          18:59
          بازدید : 353

           

          http://www.apam.ir/wp-content/uploads/2012/01/24312120179592008522226109197158206157232.jpg

          مواد لازم برای تهیه ی املت مکزیکی:

          فلفل دلمه ای رنگی، نگینی خرد شده – نصف پیمانه

          هویج – ۱ عدد متوسط

          قارچ خرد شده – نصف پیمانه

          پیاز خرد شده – نصف پیمانه

          تخم‌مرغ کامل – ۴ عدد

          سفیده تخم مرغ – ۴ عدد

          شیر – یک چهارم پیمانه

          پنیر چدار رنده شده – نصف پیمانه

          سس گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذا خوری

          روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری

          طرز تهیه ی املت مکزیکی:

          برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب‌پز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد. در آخر فلفل‌ها را نیز اضافه کنید و آن‌را از روی حرارت بردارید. در ظرف مناسب دیگری تخم‌مرغ‌ها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند. سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد. سپس آن‌را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آن‌را روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود ۳ دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. سپس با سس گوجه فرنگی آن‌ را تزیین و میل کنید.

          برنج و سبزي‌هاي تند

          جواد
          23:55
          بازدید : 215



          مواد لازم :
          • برنج باسماتي: 200 گرم
          • فلفل دلمه‌اي قرمز رنده يا خرد شده: يك تا 2 عدد
          • سير خرد شده: 3 حبه
          • هويج نگيني خرد شده: 2 عدد
          • كلم خرد شده: 200 گرم
          • تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد
          • پيازچه نگيني خرد شده: 3 عدد
          • لوبيا سبز: 200 گرم
          • سويا سس: يك قاشق غذاخوري



          روش تهیه :

          1. برنج را مانند هميشه دم كنيد و كنار بگذاريد.
          2. فلفل و سير را با كمي نمك مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد.
          3. روغن را درون يك تابه گرم كنيد. هويج را اضافه كرده و حدود 5 دقيقه بپزيد تا نرم شود. كلم و خمير فلفل را نيز اضافه كنيد و دوباره حدود يك دقيقه روي حرارت قرار دهيد.
          4. اين مواد را روي برنج بريزيد و حدود يك دقيقه روي حرارت مخلوط كنيد تا خوب گرم شود.
          5. مخلوط برنج را به يك طرف ظرف هدايت كنيد. تخم‌مرغ‌ها را در قسمت خالي ظرف بريزيد و آنها را به‌صورت املت درآوريد.
          6. پيازچه‌ها، لوبيا و سويا سس را با هم مخلوط كنيد و تمام مواد را خوب با هم روي حرارت هم بزنيد تا حدي كه لوبيا‌ها هم گرم شوند.

          اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

          خواص ميوه ها با توجه به رنگ شان

          جواد
          23:26
          بازدید : 246

           

          اولين چيزي كه در هنگام انتخاب يك ميوه براي خوردن شما را جذب كرده رنگ و جلوه خاص آن ميوه است،آيا مي دانيد ميوه هاي مختلف با رنگ هاي متفاوت چه خواصي دارند؟

          در اولين قدم اين رنگ اشيا است كه شما را به طرف آن شيء جذب و يا از آن دور مي‌كند.در واقع احساس آرامش،لذت ناراحتي،تنش،صلح و دوستي و … همه و همه در پرتو رنگ‌هاست.رنگ‌ها تمامي محيط ما و حتي خود ما را نيز تسخير كرده‌اند و در تمام جسم جان و روح ما تاثير گذارند. مثلا در مورد رنگ سيب سرخ و زيبا علاوه بر لذتي كه از رنگ آن در هنگام خوردن مي‌بريم و در ما احساس شادابي و نشاط ايجاد مي‌كند،در خواصش نيز تاثير فراواني دارد.تمامي سبزيجات و ميوه‌هايي كه روزانه مصرف مي‌كنيد با توجه به نوع رنگشان منافع خاصي براي شما دارند.شايد تعجب كنيد،اما فراموش نكنيد كه رنگ‌ها بر همه وجود ما و در تمامي جوانب نفوذ دارند و اين هم يك روش نفوذي آنهاست.

          لازانيا و سـالاد فلفل دلمه‌اي

          جواد
          12:16
          بازدید : 330

           
          یک وعده غذایی رنگی و خوشمزه
           


          مواد لازم لازانیا :
          • پياز خرد شده
          • سير: 6 حبه
          • نعنا: يك دسته
          • خامه
          • ليمو: يك عدد
          • پنير پارمزان: 250 گرم
          • لازانيا: يك بسته
          • آويشن: 2 قاشق چاي‌خوري
          • فيله‌مرغ ريز شده: نيم كيلو

          پوست کردن سیر در 10 ثانیه

          جواد
          11:40
          بازدید : 329

          روش ساده پوست کردن سیر

          این هم یه روش خیلی آسان وجالب برای پوست کردن سیر خشک هست بدون اینکه دست شما بوی بد سیر بگیره.

          لینک کلیپ تصویری زیر روش انجام کار را نمایش میدهد.

          پوست کردن سیر

          تبلیغات
          Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
          ورود به سایت
          نام کاربری :
          رمز عبور :
          رمز عبور را فراموش کردم ؟
          عضویت
          نام کاربری :
          رمز عبور :
          تکرار رمز :
          ایمیل :
          نام اصلی :
          کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
          آخرین مطالب ارسالی سایت
          مطالب محبوب
          مطالب تصادفی
          کدهای اختصاصی
          تبلیغات متنی
          محل تبلیغات متنی شما با قیمت ارزان
          YOUR ADS
          تبلیغات متنی
          محل تبلیغات متنی شما با قیمت ارزان
          YOUR ADS
          تبلیغات متنی
          محل تبلیغات متنی شما با قیمت ارزان
          YOUR ADS

          کدستان

          کدستان

          کدستان